Kontakt oss på: 22 65 95 00

Service & vedlikehold

Vi tar på oss oppdrag i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.

Vi utfører service og vedlikehold på alle type rørleggertjenester på små og store objekter: sprinkleranlegg, sentralfyr og varmeanlegg, radiatorer, pumper, sluk, filter, armaturer osv.
 
Vårt personale har "Blått kompetansebevis" for vedlikehold av sprinkleranlegg. Utdanningen gir forskriftsmessig kompetanse til personell, som skal utføre vedlikehold på vannbaserte slokkeanlegg. Vannbaserte slokkeanlegg omfatter alminnelige sprinkleranlegg, vanntåkeanlegg og skumanlegg.

  

Kunde: Veidekke AS, Eventyrtunet Trinn 1
Type: Komplett VVS og sprinkleranlegg
Omfang: 15 500 m2
Kontaktperson: Jens Petter Hansen

Kontakt oss for en hyggelig rørleggerprat på 22 65 95 00 eller post@nrbas.no

 

 

Norges Rørleggerbedrift AS i kortversjon:

Vi utfører rørservice, VVS-arbeid, rørleggertjenester, nyinstallasjoner, renovering av bad, våtrom og kjøkken, reparasjon, skifte eller bytte av varmtvannsbereder. Vi kan gi fastpris på rørarbeider, utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, rørbrudd og totalentreprise for montering av varmepumper; luft vann og væske vann varmepumper, bergvarmepumper. Vi forhandler og installerer vvs-artikler, radiatorer, vannbåren varmeanlegg, kjøleanlegg, varmtvannsberedere og tilkobling av fjernvarme vekslere. Vår spyleavdeling med spesialutstyrt spylebil utfører rørinspeksjon, spyling, staking og rensing av tette rør, renovasjon, samt bistår graving av vann-og avløpsledninger.